HTML

2010. december 3, péntek - megint a nej, ó, neeee, jjj

2010.12.03. 08:49 Egy felháborodott olvasója

István valamiért kivonta magát a szerkesztésből, de mindig esküdözik, hogy én is lehetek párosunk hiteles szószólója. Hmm. Előbb ő feküdt betegen öt napig, ma én dőltem ki, így aztán attól tartok, nem sok jut majd nekünk a lengyel karácsonyi hangulatból - két hét múlva indulunk haza! Aki szeretne velünk találkozni, december 18-23. között Pesten és környékén, 24-én Szolnokon, 25-28-ig Zalában megteheti. Vagy valami ilyesmi. Addig is szorítson mindenki, hogy rendbejöjjünk, mert jövő héten előadást kell tartanunk a komparativisták éves "edzőtáborában"... A körülmények finoman szólva sem kedveznek a gyógyulásnak: a térdig érő hóhoz -16 fok van így reggel. De azt ígérik, sütni fog a nap, így akár -13-ig is felmehet a higanyszál délig. Drukkoljatok!!!

Addig is, lengyel karácsony. Ma fő hír volt a Wyborcza hírlevelében, hogy a harcos lengyelek kivívták, hogy idén is műsorra tűzze a Polsat a Reszkessetek, betörők! című örökbecsű alkotást. 1990 óta úgy tűnik, egyedül 2008-ban hiúsult meg eddig az akció, és amikor idén újra lekerült volna a műsorról, a felháborodott rajongók facebook-oldalt indítottak (nem is egyet) a hagyomány sárba tiprása ellen. Végül a csatorna engedett, mit is tehetett volna? Hiába ismerik be a rajongók, hogy megvan nekik videókazettán, dvd-n és a gépükön is elmentve, a Polsaton az igazi. Ahogy az egyikük írja, a "ez a film (...) a hagyományok közé tartozik most már, épp úgy, mint a karácsonyfa, a betlehem, a ponty és a szalma a terítő alatt. Ámen."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poznancalling.blog.hu/api/trackback/id/tr962489926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása